"ONZE KRACHT IS INLEVEN EN SAMENWERKEN"

Werken bij

Team 24 als werkgever
Team 24 verzorgt het totale onderhoud van gebouwen. Van kleinschalig onderhoud tot en met complete renovaties. Binnen, buiten en rondom een pand. Geen werkdag is hetzelfde. Dit komt door de grote diversiteit aan opdrachtgevers. Bij Team 24 werken jonge mensen met veel energie. De collega’s zijn leergierig en hebben ambitie. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die elke dag aan de slag zijn voor tevreden klanten.

Werken bij Team24 betekent dat je contact hebt met verschillende soorten mensen. Iedere keer wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en oplossingsgerichtheid. Team 24 werkt nauw samen met Aannemingsbedrijf Van der Grift. Dit biedt zekerheid aan opdrachtgevers, maar ook aan de mensen die werken bij Team 24.

Arbeidsvoorwaarden
Iedere dag ben je bezig voor uiteenlopende opdrachtgevers. Je werkt met goed gereedschap en krijgt veel ruimte om zaken naar eigen inzicht aan te pakken. Vanzelfsprekend staat daar een marktconform salaris tegenover, met voldoende vrije dagen, vakantiegeld en pensioen.

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
Persoonlijke ontwikkeling geeft enorm veel voldoening. En van ontwikkeling binnen je vakgebied profiteren wij ook. Team24 stimuleert je maximaal in je ontwikkeling en geeft je graag de ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en te testen. We stimuleren interne doorgroei en bieden ruime mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. Periodiek bespreken wij jouw ambities en de daarmee samenhangende gezamenlijke acties.

BBL/Stage/Afstudeermogelijkheden
De combinatie van werken en leren zien wij als een win-winsituatie. Jij werkt als onderdeel van je opleiding een aantal dagen per week bij ons, of je gaat in het kader van je stage of afstudeeropdracht iets voor ons doen. Wij hebben goede ervaringen met het werken met jonge mensen en hun nieuwe inzichten. Ook krijgen wij vaak terug dat mensen het leuk hebben gehad en veel van ons hebben geleerd.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in werken bij Team24? Of ben je door ons benaderd? Je eerste aanspreekpunt is Erik Straathof. Wij volgen geen standaardprocedure. De stappen zijn afhankelijk van de functie en van jouw profiel. Je zult in ieder geval met verschillende mensen praten. We houden de snelheid er goed in en we houden je na elke stap op de hoogte zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Vacature(s)
Werkvoorbereider
Timmerman

Open sollicitatie
Ben je nieuwsgierig en herken je je in wat je hebt gelezen over werken bij Team24, maar zie je niet direct een passende functie? Laat ons in een open sollicitatie weten wat jij kunt toevoegen. Neem contact op met Erik Straathof. Wij kunnen je gegevens opnemen in onze talentdatabase. Dat betekent dat we je met voorrang informeren over nieuwe vacatures en ontwikkelingen.

Contactpersoon
Voor sollicitaties, informatie over stage of afstudeermogelijkheden en voor antwoord op alle andere vragen die je hebt over werken bij Team24, kun je contact opnemen met Erik Straathof. Bel of app via 06-20546135 of stuur een e-mail naar e.straathof@team24.nl.

Waar kunt u ons vinden?

Contact

Hier vindt u ons