"UW GEBOUW IS ONZE ZORG"

Totaal onderhoud

TEAM24 verzorgt het totale onderhoud van het onroerend goed. Bouwkundig maar ook installatietechnisch of werktuigbouwkundig, klein of groot, in, aan en rondom het gebouw.

Alle werkzaamheden, van zeer kleinschalig onderhoud tot complete renovaties, aanpassen van de entree of herinrichten van een verdiepingsvloer met behulp van systeemwanden en -plafonds, worden door Team24 adequaat opgepakt en uitgevoerd.

Dankzij onze langdurige bouwkundige ervaring kunnen wij u van vakkundig advies dienen op bouwtechnisch en bouwfysisch gebied.

Wij acteren niet alleen inpandig, maar ook de buitenzijde van het gebouw behoort tot ons werkterrein. Gevels, daken, goten en afvoeren, maar ook vluchtwegen, overkappingen en zelfs straatmeubilair kunnen door Team 24 worden geïnspecteerd, vernieuwd, gerepareerd of aangepast.

Onze vakmensen zijn voorzien van een volledige uitgeruste wagen met alle noodzakelijk gereedschap voor de meest voorkomende werkzaamheden. Voor zéér specialistische werkzaamheden beschikken wij over een netwerk van vakmensen op hun terrein.

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan waarbij de opdrachtgever voor een termijn van 5 of 10 jaar het onderhoud aan daken en gevels vastlegt. Geen onverwachte verrassingen meer! Deze contracten kunnen uitgebreid worden bijvoorbeeld met klimaatinstallaties, liften enz.

Waar kunt u ons vinden?

Contact

Hier vindt u ons