"ONZE KRACHT IS INLEVEN EN SAMENWERKEN"

Over ons

Team24 Vastgoedonderhoud B.V. in Woerden biedt aan vastgoedbeheerders, VvE beheerders, woningcorporaties en beleggers een totaalpakket van diensten op het gebied van bouwkundig en installatietechnisch vastgoedonderhoud.

Team24 Vastgoedonderhoud BV bestaat sinds 2003 maar is in 2009, aan het begin van de financiële crisis overgenomen. Sindsdien heeft het bedrijf een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van een kleine organisatie met een beperkt dienstenpakket en slechts 4 man personeel zijn we uitgegroeid naar een volwaardige dienstverlenende aannemer met meer dan 25 vaste medewerkers. Dankzij onze serviceverlenende instelling en diepgaande bouwkundige kennis mogen wij inmiddels een groot aantal gerenommeerde vastgoedbeheerders, VvE beheerders en vastgoedeigenaren tot onze klantenkring rekenen. Ook voor huurderswensen, bijvoorbeeld op het gebied van kantoorindeling, kunnen wij een passende oplossing aanbieden.

Per 1 januari 2018 is Team24 Vastgoedonderhoud B.V. onderdeel geworden van Aannemingsbedrijf C. van der Grift uit Harmelen. Aannemingsbedrijfs C. van der Grift is een gerenommeerd aannemingsbedrijf opgericht in 1902 en is een gedreven onderneming met een lange geschiedenis in de bouw. Zij richten zich op de verbouw en realisatie van woningen en utiliteitsgebouwen. Daarnaast zijn ze projectontwikkelaar van binnenstedelijke herontwikkelingen van zowel woningen als bedrijfspanden. Zij bouwen met oog voor kwaliteit en gevoel voor de omgeving.

Waar kunt u ons vinden?

Contact

Hier vindt u ons